Paste cu broccoli

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 3 porții

Nu putem spune clar dacă pastele fac broccoli mai bun sau invers. Cert este că totul a ieșit bine, gustos de bine. Pentru vegetarieni: dacă puneți parmezan fără rennet, aveți un fel de mâncare vegetarian. Pentru vegani: dacă nu puneți parmezan și folosiți paste fără ou, aveți un fel de mâncare numai bun pentru voi. Baftă!

Ingrediente necesare pentru paste cu broccoli

2 căpățâni de broccoli, rupte în bucăți
apă caldă
4 căței de usturoi, mărunțiți
1 lingură ulei de măsline
1 cană supă de legume
2 lingurițe mărar, mărunțit
sare
piper
1 linguriță fulgi de chili
200 g paste fierte
6 linguri parmezan, ras

Cum să prepari paste cu broccoli

  1. Pune floretele de broccoli într-o tigaie, toarnă până la 1 cană de apă caldă peste ele și gătește-le la foc mic spre mediu cam 12-14 minute sau până se evaporă apa.
  2. Adaugă usturoiul și uleiul de măsline. Mai gătește 1 minut.
  3. Toarnă supa de legume, asezonează cu mărar, sare, piper și chili și amestecă.
  4. Completează cu pastele și mai gătește 2-3 minute.
  5. Servește mâncarea presărată cu parmezan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *