Ingrediente necesare pentru paste cu legume la tigaie și mix de alune
200 grame paste cu spanac
1 linguriță ulei
sare
100 grame mix de alune
rozmarin proaspăt
1 lingură ulei de măsline
1 linguriță ghimbir, ras
1 morcov
1 țelină apio
200 grame mix de roșii cherry, jumătăți
parmezan ras
Cum să gătești paste cu legume la tigaie și mix de alune
- Fierbe pastele în apă clocotită cu sare și puțin ulei timp de 15 minute.
- Încinge o tigaie la foc mediu și gătește mixul de alune cu puțin rozmarin timp de două minute.
- Taie morcovul și țelina apio în fâșii lungi și subțiri.
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic. Călește ghimbirul și adaugă legumele.
- Adaugă pastele, roșiile cherry și mixul de alune. Asezonează cu sare și piper și adaugă puțin parmezan ras.
- Mai ține preparatul puțin pe foc și apoi servește-l într-un bol pentru paste.