Paste cu legume la tigaie și mix de alune

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Dacă vreți să luați o pauză de carne, trebuie să vă pregătiți cu rețete vegetariene gustoase. Iar aceasta de mai jos sigur vă va face plinul de carbohidrați și vitamine. Am servit pastele noastre cu legume trase la tigaie, și le-am oferit un gust crocant, adăugând un mix de alune. Iar ca arome, rozmarinul și ghimbirul își vor face simțită prezența cu siguranță.

Ingrediente necesare pentru paste cu legume la tigaie și mix de alune

200 grame paste cu spanac

1 linguriță ulei

sare

100 grame mix de alune

rozmarin proaspăt

1 lingură ulei de măsline

1 linguriță ghimbir, ras

1 morcov

1 țelină apio

200 grame mix de roșii cherry, jumătăți

parmezan ras

 

Cum să gătești paste cu legume la tigaie și mix de alune

  1. Fierbe pastele în apă clocotită cu sare și puțin ulei timp de 15 minute.
  2. Încinge o tigaie la foc mediu și gătește mixul de alune cu puțin rozmarin timp de două minute.
  3. Taie morcovul și țelina apio în fâșii lungi și subțiri.
  4. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic. Călește ghimbirul și adaugă legumele.
  5. Adaugă pastele, roșiile cherry și mixul de alune. Asezonează cu sare și piper și adaugă puțin parmezan ras.
  6. Mai ține preparatul puțin pe foc și apoi servește-l într-un bol pentru paste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *