Păstrăv la grătar cu salată de legume

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • O porție

Ce gătim astăzi bun? Vă recomandăm acest păstrăv la grătar. El face parte din categoria peștilor foarte sănătoși, cu un conținut redus de mercur și bogați în omega 3. Ca să facem lucrurile și mai gustoase, l-am servit cu o salată de legume, la care am adăugat un dressing acid cu arome de lime, portocală și puțin sos de soia.

Ingrediente necesare pentru păstrăv la grătar cu salată de legume

1 păstrăv, eviscerat

sare

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de lime

1 linguriță sos de soia

½ portocală

200 grame roșii cherry, jumătăți

1 tulpină țelină verde, tocată

1 morcov, felii subțiri

 

Cum să prepari păstrăv la grătar cu salată de legume

  1. Încinge grătarul, adaugă păstrăvul și presară puțină sare.
  2. Toarnă uleiul de măsline și gătește-l timp de 4-5 minute pe ambele părți.
  3. Pentru dressingul salatei amestecă într-un bol ulei de măsline, suc de lime, sos de soia și suc de portocală.
  4. Amestecă legumele într-un bol mare și toarnă dressingul.
  5. Servește peștele pe grătar cu salata de legume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *