Penne cu legume
Ce să gătești atunci când inspirația nu prea te lovește? Noi niciodată nu am spune nu unei porții gustoase de paste! Le-am făcut pe acestea doar cu legume, și nu ne-am zgârcit deloc la ele. Am folosit penne, dar voi puteți încerca cu orice aveți pe acasă.
Ingrediente necesare pentru penne cu legume
sare
200 grame penne
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă, tocată
½ vânătă, cubulețe
100 grame ciuperci, felii subțiri
1 dovlecel, cubulețe
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 morcov, felii subțiri
½ ardei gras roșu, felii subțiri
½ ardei gras galben, felii subțiri
1 roșie, cubulețe
1 linguriță oregano
piper
Cum să prepari penne cu legume
- Fierbe pastele în apă clocotită cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, adaugă ceapa și călește-o.
- Adaugă vânăta, ciupercile, dovleceii și usturoiul. Amestecă bine și călește ingredientele.
- Adaugă ardeii grași și roșiile. Asezonează cu oregano, sare și piper.
- Adaugă pastele, amestecă și mai ține preparatul pe foc încă 2-3 minute.