Penne cu legume

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 3 porții

Ce să gătești atunci când inspirația nu prea te lovește? Noi niciodată nu am spune nu unei porții gustoase de paste! Le-am făcut pe acestea doar cu legume, și nu ne-am zgârcit deloc la ele. Am folosit penne, dar voi puteți încerca cu orice aveți pe acasă.

Ingrediente necesare pentru penne cu legume

sare

200 grame penne

1 lingură ulei de măsline

1 ceapă, tocată

½ vânătă, cubulețe

100 grame ciuperci, felii subțiri

1 dovlecel, cubulețe

2 căței de usturoi, zdrobiți

1 morcov, felii subțiri

½ ardei gras roșu, felii subțiri

½ ardei gras galben, felii subțiri

1 roșie, cubulețe

1 linguriță oregano

piper

 

Cum să prepari penne cu legume

  1. Fierbe pastele în apă clocotită cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, adaugă ceapa și călește-o.
  3. Adaugă vânăta, ciupercile, dovleceii și usturoiul. Amestecă bine și călește ingredientele.
  4. Adaugă ardeii grași și roșiile. Asezonează cu oregano, sare și piper.
  5. Adaugă pastele, amestecă și mai ține preparatul pe foc încă 2-3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *