Penne cu ton și pesto de leurdă

Cui nu-i plac pastele? Așa ne gândeam și noi. Iar dacă vă e poftă de o porție generoasă de paste, ați găsit rețeta perfectă! Combinația de ingrediente aici este destul de inedită. Am pregătit un pesto sezonier de leurdă, pe care l-am servit cu penne, ton, puțin parmezan și ulei de măsline pe deasupra. Noi spunem că a ieșit delicios și vă invităm cu drag la masă.
Ingrediente necesare pentru penne cu ton și pesto de leurdă
sare
150 grame penne
150 grame ton la conservă
3 linguri pesto de leurdă
parmezan (opțional)
ulei de măsline (opțional)
Cum să prepari penne cu ton și pesto de leurdă
- Pune apa la fiert într-o cratiță și adaugă un praf de sare.
- Adaugă pastele și fierbe-le timp de 10 minute, sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Scurge pastele și adaugă-le într-un bol.
- Adaugă tonul la conservă și sosul pesto. Amestecă bine, ca să omogenizezi preparatul.
- Servește cu ulei de măsline și parmezan ras.