Penne cu ton și pesto de leurdă

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Cui nu-i plac pastele? Așa ne gândeam și noi. Iar dacă vă e poftă de o porție generoasă de paste, ați găsit rețeta perfectă! Combinația de ingrediente aici este destul de inedită. Am pregătit un pesto sezonier de leurdă, pe care l-am servit cu penne, ton, puțin parmezan și ulei de măsline pe deasupra. Noi spunem că a ieșit delicios și vă invităm cu drag la masă.

Ingrediente necesare pentru penne cu ton și pesto de leurdă

sare

150 grame penne

150 grame ton la conservă

3 linguri pesto de leurdă

parmezan (opțional)

ulei de măsline (opțional)

Cum să gătești penne cu ton și pesto de leurdă

  1. Pune apa la fiert într-o cratiță și adaugă un praf de sare.
  2. Adaugă pastele și fierbe-le timp de 10 minute, sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  3. Scurge pastele și adaugă-le într-un bol.
  4. Adaugă tonul la conservă și sosul pesto. Amestecă bine, ca să omogenizezi preparatul.
  5. Servește cu ulei de măsline și parmezan ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *