Pere în foitaj
Avem un desert surpriză! Se iau 3 pere și se curăță, tăindu-se pe jumătate. Dar stai! Ce urmează este exagerat de delicios, așa că mai bine urmărește pașii rețetei. Sunt lucruri care-ți vor lăsa gura apă, precum foitaj, înghețată și caramel. Of, Doamne!
Ingrediente necesare pentru pere în foitaj
3 pere
foitaj
¼ cană lapte
înghețată de vanilie
topping de caramel
Cum să prepari pere în foitaj
- Taie partea de jos a perelor, apoi taie-le pe jumătate și curăță-le de sâmburi.
- Îmbracă fiecare jumătate de pară în foitaj.
- Așază-le cu partea tăiată în jos, într-o tavă de copt pe hârtie pergament și unge-le cu lapte.
- Lasă-le la cuptor 20 minute la 180ºC.
- Servește-le cu înghețată de vanilie deasupra și stropite cu topping de caramel.