Pere în foitaj

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • 3 porții

Avem un desert surpriză! Se iau 3 pere și se curăță, tăindu-se pe jumătate. Dar stai! Ce urmează este exagerat de delicios, așa că mai bine urmărește pașii rețetei. Sunt lucruri care-ți vor lăsa gura apă, precum foitaj, înghețată și caramel. Of, Doamne!

Ingrediente necesare pentru pere în foitaj

3 pere
foitaj
1/4 cană lapte
înghețată de vanilie
topping de caramel

Pere în foitaj - mod de preparare

  1. Taie partea de jos a perelor, apoi taie-le pe jumătate și curăță-le de sâmburi.
  2. Îmbracă fiecare jumătate de pară în foitaj.
  3. Așază-le cu partea tăiată în jos, într-o tavă de copt pe hârtie pergament și unge-le cu lapte.
  4. Lasă-le la cuptor 20 minute la 180ºC.
  5. Servește-le cu înghețată de vanilie deasupra și stropite cu topping de caramel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *