Piept de pui cu grepfrut și portocală

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • O porție

Știm cu toții. Mai ales când gătim o carne ceva mai fadă trebuie să ne dăm peste cap să o îmbogățim folosind ingrediente cu gust și arome intense. Bunăoară pieptul de pui. Iată-l aici prăjit și servit cubulețe cu grepfrut roșu și portocală. Prăjește niște nuci înainte. Nu te așteptai, nu?

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu grepfrut și portocală

1/2 piept de pui, cuburi
4 felii grepfrut
3 felii portocală
30-50 g nuci prăjite
1 lingură germeni de ridiche

Cum să prepari piept de pui cu grepfrut și portocală

  1. Prăjește pieptul de pui cubulețe într-un pic de ulei.
  2. Servește carnea pe un pat de felii de grepfrut și portocală, iar deasupra presară nucile prăjite și germenii de ridiche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *