Piept de pui cu lămâie la grill

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Când faci piept de pui la grill și nu numai, contează foarte mult dacă și cum aromatizezi carnea. Pieptul de pui are nevoie de condimente și de arome mai pregnante. În cazul de fața de exemplu, am preferat să punem lămâie, bineînțeles, pe lânga sare și piper. Tot de aceea am ales uleiul de măsline, iar la sfârșit am presărat totul cu pătrunjel proaspăt tocat.

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu lămâie la grill

½ kg piept de pui
ulei de măsline
sare de mare
piper
½ lămâie, felii

Cum să gătești piept de pui cu lămâie la grill

  1. Stropește piepții de pui cu ulei de măsline și piresară-i cu sare de mare și piper.
  2. Unge și grill-ul cu un pic de ulei și așază pe el piepții de pui împreună cu feliile de lămâie.
  3. Lasă-i să se facă 16-18 minute pe ambele părți.
  4. Servește-i asezonați cu un pic de pătrunjel proaspăt tocat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *