Piept de pui cu salată de varză

  • Dificultate: Medie
  • 25 de minute
  • 2 porții

Nu ți se pare câteodată că salata și carnea de pui au fost făcute parcă una pentru cealaltă? O salată de varză cu un pic de morcovi, cu semințe și cu maioneză și un piept de pui tras la tigaie și condimentat frumos. Servite, apoi împreună, pe aceeași farfurie. O salată completă!

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu salată de varză

1/2 varză albă, rasă
2-3 morcovi, rași
1 mână pătrunjel, mărunțit
2-3 linguri mix de semințe
1-2 linguri maioneză
sare
piper
ulei de măsline
1 linguriță chimion
1 piept de pui, cuburi
1 linguriță condimente chinezești
sare
piper
1 linguriță muștar
1 chili, felii subțiri
1 ceapă verde, tocată

Cum să prepari piept de pui cu salată de varză

  1. Amestecă împreună varza cu morcovii, pătrunjelul, semințele și maioneza, asezonând cu sare și piper. Lasă deoparte.
  2. Prăjește pieptul într-un pic de ulei de măsline asezonat cu chimion. Mai asezonează cu condimentele chinezești, sare și piper.
  3. Completează cu muștarul și ardeiul chili, mai amestecă puțin și ia de pe foc.
  4. Amestecă salata cu carnea gătită, adaugând și ceapa verde, apoi servește mâncarea caldă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *