Piept de pui cu salată de varză
Nu ți se pare câteodată că salata și carnea de pui au fost făcute parcă una pentru cealaltă? O salată de varză cu un pic de morcovi, cu semințe și cu maioneză și un piept de pui tras la tigaie și condimentat frumos. Servite, apoi împreună, pe aceeași farfurie. O salată completă!
Ingrediente necesare pentru piept de pui cu salată de varză
1/2 varză albă, rasă
2-3 morcovi, rași
1 mână pătrunjel, mărunțit
2-3 linguri mix de semințe
1-2 linguri maioneză
sare
piper
ulei de măsline
1 linguriță chimion
1 piept de pui, cuburi
1 linguriță condimente chinezești
sare
piper
1 linguriță muștar
1 chili, felii subțiri
1 ceapă verde, tocată
Cum să prepari piept de pui cu salată de varză
- Amestecă împreună varza cu morcovii, pătrunjelul, semințele și maioneza, asezonând cu sare și piper. Lasă deoparte.
- Prăjește pieptul într-un pic de ulei de măsline asezonat cu chimion. Mai asezonează cu condimentele chinezești, sare și piper.
- Completează cu muștarul și ardeiul chili, mai amestecă puțin și ia de pe foc.
- Amestecă salata cu carnea gătită, adaugând și ceapa verde, apoi servește mâncarea caldă.