Piept de pui cu sos pesto și mozzarella

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 3 porții

Ce spuneți despre sosul pesto? Noi suntem mari fani ai acestuia, și l-am servi cu aproape orice! În bucătăria italiană se folosește de obicei la paste, dar astăzi ne-am gândit să încercăm ceva nou. Am pregătit un preparat cu piept de pui, sos pesto, roșii cherry și mozzarella care te va face să călătorești puțin (măcar pe gândul în Italia).

Ingrediente necesare pentru piept de pui cu sos pesto și mozzarella

450 grame piept de pui

1 lingură ulei de măsline

3 linguri sos pesto

50 grame roșii cherry, tăiate pe jumătate

100 grame mozzarella bocconcini

2 linguri parmezan, ras

sare

piper

 

Cum să prepari piept de pui cu sos pesto și mozzarella

  1. Așază pieptul de pui într-un vas de cuptor și toarnă puțin ulei de măsline pe deasupra lui.
  2. Întinde sosul pesto peste pieptul de pui. Adaugă pe deasupra roșii cherry, mozzarella și parmezan ras.
  3. Asezonează cu sare și piper după gust, și dă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *