Ingrediente necesare pentru piept de pui în crustă de ovăz cu salată de vară
făină
amestec de condimente
oregano uscat
3 bucăți piept de pui
1 ou bătut
fulgi de ovăz
ulei
3 roșii, cubulețe
1 castravete, felii subțiri
1 lingură ulei de măsline
susan
sare
piper
Cum să gătești piept de pui în crustă de ovăz cu salată de vară
- Amestecă într-un castron făină împreună cu un mix de condimente și cu oregano.
- Tăvălește piepții de pui prin făina condimentată, prin oul bătut și prin fulgii de ovăz.
- Între timp, încinge 2 degete de ulei într-o tigaie.
- Prăjește piepții pe ambele părți, timp de 8 minute.
- Lasă-i pe șervețele de hârtie la scurs.
- Amestecă într-un castron roșiile și castravetele cu uleiul de măsline. Asezonează cu semințe de susan, cu sare și piper.
- Servește pieptul de pui cu salată.