Piept de pui pane

  • Dificultate: Medie
  • 30 de minute
  • 4 porții

Americanii se dau în vânt după pieptul de pui pane sau după aripioarele de pui pane. La ei pieptul de pui se taie în fâșii sau în cuburi, de unde și denumirile de „strips”, „nuggets” sau „fingers”. Încercăm și noi cu niște „fâșii”?

Ingrediente necesare pentru piept de pui pane

400-450 g piept de pui, tăiat fâșii
făină
2-3 ouă, bătute
panko
ulei

Cum să prepari piept de pui pane

  1. Pune la încins 2 degete de ulei într-o tigaie.
  2. Tăvălește fîșiile de piept de pui prin făină, ou bătut și pesmet panko, apoi pune-le în uleiul încins.
  3. Prăjește-le pe ambele părți până devin aurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *