Piept de pui umplut cu ardei gras

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Ardei gras umplut? Nu. De data asta, piept de pui umplut… cu ardei gras și nu numai. Nelipsita ceapă și crema de brânză, împreună cu condimentele, vor face din acest fel de mâncare atracția principală la orice chermeză, serată sau petrecere.

Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu ardei gras

1 piept de pui
2 linguri ulei de măsline extravirgin
½ linguriță condimente pentru taco
piper
2 linguri cremă de brânză bio
½ ceapă, felii subțiri
1 ardei roșu, tăiat julienne

Cum să prepari piept de pui umplut cu ardei gras

  1. Taie fiecare jumătate de piept de pui pe din două în lungime, fără a despărți complet cele două jumătăți. Freacă pe toate părțile cu uleiul de măsline.
  2. Asezonează cu condimente pentru taco și piper.
  3. Unge cu cremă de brânză fiecare jumătate de piept de pui desfăcută. Adaugă ceapă și ardei roșu și pune-le într-o tavă de copt.
  4. Lasă la cuptor 25 minute la 180⁰C.
  5. Feliază și servește cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *