Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon
150 grame mozzarella, tăiată fin
100 grame brânză Cheddar, răzuită
1 lingură muștar cu boabe întregi
3 bucăți piept de pui
150 grame bacon, felii
1 lingură ulei de masline
Cum să gătești piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon
- Pune într-un bol mozzarella, brânza Cheddar și muștarul. Amestecă bine cu o lingură.
- Taie bucățile de piept de pui pe orizontală, astfel încât să le poți umple. Pune o treime din umplutură în fiecare piept de pui, apoi înfășoară fiecare piept de pui în felii de bacon.
- Pune pieptul de pui umplut într-o tavă, stopește cu ulei de măsline și dă la cuptorul preîncălzit la 180⁰C.
- Coace pieptul de pui pentru următoarele 45 de minute.