Piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 3 porții

Un preparat hrănitor, plin de proteine. Umple pieptul de pui cu brânză moale pentru un interior cremos. Muștarul îi va da o aromă mai puternică, irezistibilă. Despre bacon ce să mai spunem? Pe lângă gust, adaugă o textură crocantă puiului.

Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon

150 grame mozzarella, tăiată fin

100 grame brânză Cheddar, răzuită

1 lingură muștar cu boabe întregi

3 bucăți piept de pui

150 grame bacon, felii

1 lingură ulei de masline

Cum să prepari piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon

  1. Pune într-un bol mozzarella, brânza Cheddar și muștarul. Amestecă bine cu o lingură.
  2. Taie bucățile de piept de pui pe orizontală, astfel încât să le poți umple. Pune o treime din umplutură în fiecare piept de pui, apoi înfășoară fiecare piept de pui în felii de bacon.
  3. Pune pieptul de pui umplut într-o tavă, stopește cu ulei de măsline și dă la cuptorul preîncălzit la 180⁰C.
  4. Coace pieptul de pui pentru următoarele 45 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *