Piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon

Un preparat hrănitor, plin de proteine. Umple pieptul de pui cu brânză moale pentru un interior cremos. Muștarul îi va da o aromă mai puternică, irezistibilă. Despre bacon ce să mai spunem? Pe lângă gust, adaugă o textură crocantă puiului.
Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon
150 grame mozzarella, tăiată fin
100 grame brânză Cheddar, răzuită
1 lingură muștar cu boabe întregi
3 bucăți piept de pui
150 grame bacon, felii
1 lingură ulei de masline
Cum să prepari piept de pui umplut cu brânză și învelit în bacon
- Pune într-un bol mozzarella, brânza Cheddar și muștarul. Amestecă bine cu o lingură.
- Taie bucățile de piept de pui pe orizontală, astfel încât să le poți umple. Pune o treime din umplutură în fiecare piept de pui, apoi înfășoară fiecare piept de pui în felii de bacon.
- Pune pieptul de pui umplut într-o tavă, stopește cu ulei de măsline și dă la cuptorul preîncălzit la 180⁰C.
- Coace pieptul de pui pentru următoarele 45 de minute.