Piept de pui umplut cu spanac și leurdă

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 20 de minute
  • 4 porții

Primăvara este sezonul verdețurilor, astfel că era păcat să nu ne bucurăm puțin de ele. Pentru această rețetă am pregătit o compoziție de spanac și leurdă, pe care am folosit-o pentru a umple un piept de pui. Iar dacă cei mici de acasă nu se prea împacă cu verdețurile, această rețetă va fi numai bună pentru ca ei să dea de gustul lor.

Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu spanac și leurdă

1 lingură ulei

1 ceapă, tocată

200 grame ciuperci brune, felii subțiri

150 grame spanac proaspăt, tocat

1 legătură leurdă, tocată

1 linguriță turmeric

piper

sare

750 grame piept de pui

1 ou bătut

 

Cum să prepari piept de pui umplut cu spanac și leurdă

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă ceapa, ciupercile brune, spanacul și leurda. Asezonează cu sare, piper și turmeric.
  3. Călește legumele timp de 7 minute.
  4. Taie pieptul de pui în felii subțiri și bate-l ca pentru șnițele.
  5. Amestecă oul bătut cu spanacul și leurda. Adaugă apoi umplutura peste pieptul de pui.
  6. Apucă pieptul de pui dintr-un capăt și rulează-l spre capătul opus.
  7. Așază pieptul de pui într-un vas termorezistent și stropește-l cu puțin ulei.
  8. Dă-l la cuptor pentru 60 de minute la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *