Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu spanac și leurdă
1 lingură ulei
1 ceapă, tocată
200 grame ciuperci brune, felii subțiri
150 grame spanac proaspăt, tocat
1 legătură leurdă, tocată
1 linguriță turmeric
piper
sare
750 grame piept de pui
1 ou bătut
Cum să gătești piept de pui umplut cu spanac și leurdă
- Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu.
- Adaugă ceapa, ciupercile brune, spanacul și leurda. Asezonează cu sare, piper și turmeric.
- Călește legumele timp de 7 minute.
- Taie pieptul de pui în felii subțiri și bate-l ca pentru șnițele.
- Amestecă oul bătut cu spanacul și leurda. Adaugă apoi umplutura peste pieptul de pui.
- Apucă pieptul de pui dintr-un capăt și rulează-l spre capătul opus.
- Așază pieptul de pui într-un vas termorezistent și stropește-l cu puțin ulei.
- Dă-l la cuptor pentru 60 de minute la 180 de grade Celsius.