Pilaf de arpacaș cu ciuperci

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 6 porții

Când te mai gândești să faci un pilaf, încearcă-l pe cel din arpacaș. Dar nu simplu, ci amestecat cu ciuperci. Și nu de orice fel, ci crimini tăiate felii subțiri și trase în ceapă călită în unt și ulei de măsline. Totul gătit la foc mic în supă de pui.

Ingrediente necesare pentru pilaf de arpacaș cu ciuperci

1-2 lingurițe unt
2-3 lingurițe ulei de măsline extra virgin
1 ceapă, mărunțită
250 grame ciuperci crimini, feliate
sare
piper
100-150 grame arpacaș
1 linguriță cimbru
2 căni supă de pui

Cum să gătești pilaf de arpacaș cu ciuperci

  1. Călește ceapa în unt și ulei de măsline.
  2. Adaugă ciupercile, asezonează cu sare și piper și sotează 5 minute.
  3. Adaugă arpacașul și cimbrul și amestecă un pic.
  4. Toarnă supa de pui, acoperă și fierbe la foc mic 45 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *