Piure cremos de legume cu carne de porc

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 2 porții
Piure cremos de legume cu carne de porc

Carnea de porc are cantități importante de proteină, iar dacă alegem părți fără grăsimi, precum mușchiul, este numai bună pentru a fi servită și celor mici. Încearcă să le prepari acest piure cu cartof dulce, carne și măr. Noi credem că le va plăcea mult!

Ingrediente necesare pentru piure cremos de legume cu carne de porc

2 cartofi dulci

2 mere

200 g mușchi de porc

Piure cremos de legume cu carne de porc - mod de preparare

  1. Taie cartofii dulci și merele în cubulețe de mărime potrivită.
  2. Gătește carnea, cartofii dulci și merele fie într-o cratiță pe aragaz, fie într-un slow cooker.
  3. Adaugă-le într-un blender și pasează-le până când obții o compoziție cremoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *