Piure de cartofi și vinete cu brânză

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • 3 porții

Când mai faci piure, încearcă să pasezi împreună cu cartofii și alte legume. Noi am adăugat aici vinete și roșii. Ba poți pune și niște brânză, mozzarella și parmezan bunăoară. Dacă faci asta, poți considera că piureul tău tocmai a fost upgradat. Poftă bună!

Ingrediente necesare pentru piure de cartofi și vinete cu brânză

1 lingură ulei de măsline
2 vinete, cubulețe
3 roșii, cubulețe
2 cartofi, cubulețe
apă
100-150 grame mozzarella
1 lingură parmezan, ras

Cum să gătești piure de cartofi și vinete cu brânză

  1. Pune uleiul de măsline, vinetele, roșiile și cartofii într-o oală la foc mic spre mediu, toarnă apă peste ele, acoperă și fierbe 25 minute.
  2. Transferă legumele fierte într-un pahar pentru măsurat.
  3. Adaugă mozzarella și parmezanul și pasează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *