Piure de ciuperci brune

  • Dificultate: Foarte mică
  • 5 minute
  • 3 porții

Dacă ai 5 minute la dispoziție, atunci hai să faci rapid un piure de ciuperci brune. “Arta secretă” constă în felul în care aromatizezi amestecul. În cazul de față, câțiva stropi de suc de lămâie, pudră de usturoi și, bineînțeles, sare. Hai la proteine vegetale, neamule!

Ingrediente necesare pentru piure de ciuperci brune

200 grame ciuperci brune
200 grame cremă de brânză
1 lingură suc de lămâie
1 linguriță usturoi pudră
1 linguriță sare
cimbru (pentru ornat)

Cum să gătești piure de ciuperci brune

  1. Pune ciupercile în blender și mărunțește-le.
  2. Mai adaugă crema de brânză, sucul de lămâie, usturoiul pudră și sarea și omogenizează.
  3. Servește-l cald cu un pic de cimbru deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *