Piure din piept de pui, măr și legume

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 2 porții

Știm că piureul se face “normal” din legume, dar nu scrie nicăieri că nu ai voie să inovezi și să îmbunătățești. Prin urmare am adăugat nu doar o sumedenie de legume, dar și piept de pui și, atenție, măr. O mâncare completă, cu de toate. Și acum ne mai plouă în gură.

Ingrediente necesare pentru piure din piept de pui, măr și legume

1 lingură ulei de măsline
1 praz, felii subțiri
200 grame dovleac, cubulețe
2 morcovi, cubulețe
1 măr, cubulețe
1 cartof dulce, cubulețe
½ piept de pui, tăiat cuburi
3-4 căni supă de pui
3 linguri parmezan, ras

Cum să prepari piure din piept de pui, măr și legume

  1. Încinge uleiul într-o oală și adaugă prazul, dovleacul, morcovii, mărul și cartoful dulce.
  2. Gătește 10 minute.
  3. Adaugă pieptul de pui și amestecă.
  4. Toarnă deasupra supa de pui, acoperă și gătește 10-12 minute.
  5. Transferă amestecul într-un pahar pentru măsurat, adaugă parmezanul și pasează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *