Ingrediente necesare pentru pizza cu aluat din conopidă
1 conopidă
piper
sare
1 linguriță oregano
3 lingurițe parmezan, ras
1 ou
½ ardei gras roșu, cubulețe
½ ardei gras portocaliu, cubulețe
100 grame bacon, tocat
50 grame măsline fără sâmburi, felii subțiri
100 grame cașcaval, ras
Cum să gătești pizza cu aluat din conopidă
- Rupe conopida în bucățele mici și adaug-o într-un blender.
- Asezonează cu sare, piper, oregano, apoi adaugă o lingură de parmezan ras și oul. Pasează totul până când obții o compoziție omogenă.
- Tapetează un vas de cuptor cu hârtie de copt.
- Transferă compoziția de conopidă în tavă și presează-o cu o spatulă.
- Așază restul de toppinguri.
- Dă la cuptor pentru 20 de minute, la 215 grade Celsius și servește pizza cu pătrunjel tocat.