Pizza cu aluat din conopidă

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 3 porții

Dacă vreți o versiune de pizza mai sănătoasă și mai ușoară, aceasta poate fi pentru voi! Putem face un aluat care să nu conțină deloc făină, ci are un ingredient vedetă mai puțin obișnuit, și anume conopida! Noi vă vom arăta cum se face aluatul, iar voi veți putea să vă alegeți toppingurile. Iar dacă nu vă veți simți inspirați, puteți alege din toppingurille pregătite de noi.

Ingrediente necesare pentru pizza cu aluat din conopidă

1 conopidă

piper

sare

1 linguriță oregano

3 lingurițe parmezan, ras

1 ou

½ ardei gras roșu, cubulețe

½ ardei gras portocaliu, cubulețe

100 grame bacon, tocat

50 grame măsline fără sâmburi, felii subțiri

100 grame cașcaval, ras

 

 

Cum să prepari pizza cu aluat din conopidă

  1. Rupe conopida în bucățele mici și adaug-o într-un blender.
  2. Asezonează cu sare, piper, oregano, apoi adaugă o lingură de parmezan ras și oul. Pasează totul până când obții o compoziție omogenă.
  3. Tapetează un vas de cuptor cu hârtie de copt.
  4. Transferă compoziția de conopidă în tavă și presează-o cu o spatulă.
  5. Așază restul de toppinguri.
  6. Dă la cuptor pentru 20 de minute, la 215 grade Celsius și servește pizza cu pătrunjel tocat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *