Pizza cu bacon, ricotta și varză de Bruxelles

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

O pizza de la zero? E întotdeauna mai ușor atunci când ai deja aluatul. Fie că e cumpărat de la magazin sau făcut în casă, pune-l mai întâi în tigaia încinsă pentru a căpăta o crustă mai crocantă. Apoi, poți adăuga o varietate de toppinguri. Noi am ales pentru astăzi bacon, ricotta și varza de Bruxelles. Dă totul apoi la cuptor, și pizza ta delicioasă este gata!

Ingrediente necesare pentru pizza cu bacon, ricotta și varză de Bruxelles

1 lingură ulei

200 grame varză de Bruxelles

200 grame aluat pentru pizza

150 grame ricotta

100 grame mozzarella, rasă

80 grame bacon, tocat

sare

piper

Cum să prepari pizza cu bacon, ricotta și varză de Bruxelles

  1. Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătește varza de Bruxelles timp de 8 minute.
  2. Unge o tigaie de fontă cu un diametru de aproximativ 25-30 cm cu ulei și adaugă aluatul de pizza.
  3. Întinde brânza ricotta și adaugă mozzarella, bacon și varză de Bruxelles. Asezonează cu sare și piper după gust.
  4. Ține pizza pe aragaz timp de 2-3 minute și mută-o la cuptorul încins la 220 de grade Celsius, pentru 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *