Pizza cu blat din cartofi prăjiți

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 4 porții

Vreți o pizza cu totul altfel? Renunțați la aluatul din făină, și pregătiți o crustă din cartofi prăjiți. Aceasta va fi mult mai savuroase, păstrând însă textura crocantă. Nu vă zgârciți la brânză (noi am folosit chiar 3 feluri diferite) și folosiți toppingurile voastre preferate.

Ingrediente necesare pentru pizza cu blat din cartofi prăjiți

400 g cartofi prăjiți
2 lingurițe oregano
50 g parmezan, ras
50 g brânză Emmental, feliată
3 linguri sos de roșii
100 g cașcaval, ras
150 g salam, feliat

Cum să gătești pizza cu blat din cartofi prăjiți

  1. Așază cartofii prăjiți într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  2. Amestecă oreganoul și parmezanul, apoi presară peste stratul de cartofi.
  3. Dă la cuptor pentru 10 minute, la 190 de grade Celsius.
  4. Adaugă feliile de Emmental, sosul de roșii, cașcavalul și salamul feliat.
  5. Dă totul la cuptor pentru încă 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *