Pizza cu blat din cartofi prăjiți
Vreți o pizza cu totul altfel? Renunțați la aluatul din făină, și pregătiți o crustă din cartofi prăjiți. Aceasta va fi mult mai savuroase, păstrând însă textura crocantă. Nu vă zgârciți la brânză (noi am folosit chiar 3 feluri diferite) și folosiți toppingurile voastre preferate.
Ingrediente necesare pentru pizza cu blat din cartofi prăjiți
400 g cartofi prăjiți
2 lingurițe oregano
50 g parmezan, ras
50 g brânză Emmental, feliată
3 linguri sos de roșii
100 g cașcaval, ras
150 g salam, feliat
Cum să prepari pizza cu blat din cartofi prăjiți
- Așază cartofii prăjiți într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
- Amestecă oreganoul și parmezanul, apoi presară peste stratul de cartofi.
- Dă la cuptor pentru 10 minute, la 190 de grade Celsius.
- Adaugă feliile de Emmental, sosul de roșii, cașcavalul și salamul feliat.
- Dă totul la cuptor pentru încă 20 de minute, la 180 de grade Celsius.