Pizza cu pere și brânză cu mucegai

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 4 porții

V-ați săturat de clasicele toppinguri pentru pizza? Haideți astăzi să încercăm ceva nou, puțin mai franțuzesc, din zona gourmet. Am folosit ca toppinguri brânza cu mucegai și felii de pară. Gusturile dulce și sărat se combină excelent aici, iar dacă vreți și ceva crocant, puteți adăuga și câteva nuci.

Ingrediente necesare pentru pizza cu pere și brânză cu mucegai

200 g aluat pentru pizza
150 g mozzarella, rasă
75 g brânză cu mucegai
1 pară, feliată
20 g nuci, tocate

Cum să gătești pizza cu pere și brânză cu mucegai

  1. Așază aluatul de pizza într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  2. Adaugă cele două brânzeturi, feliile de pară și nucile tocate.
  3. Dă totul la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *