Prune uscate învelite în bacon

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 3 porții

Aceste rulouri nu numai că sunt haioase și foarte ușor de făcut, dar sunt atât de delicioase încât este un lucru sigur că 12 nu vor fi de ajuns. Prin urmare, multiplicați ingredientele. Ce le face atât de speciale este combinația de bacon, miere și prună, adăugată interiorului cremos realizat din 2 tipuri de brânză.

Ingrediente necesare pentru prune uscate învelite în bacon

12 felii bacon (6 fâșii tăiate pe jumătate)
90 grame cremă de brânză
60 grame brânză cu mucegai
1 linguriță cimbru
12 prune uscate, fără sâmburi
½ cană oțet balsamic
2 linguri miere

Cum să prepari prune uscate învelite în bacon

  1. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, așază feliile de bacon pe ea și bagă-le la cuptor 5 minute la 180⁰C.
  2. Adaugă crema de brânză, brânza de mucegai și cimbrul într-un castron. Amestecă, apoi transferă compoziția într-un poș.
  3. Umple prunele cu compoziția, apoi înfășoară-le în bacon.
  4. Încinge 1-2 lingurițe de ulei într-o tigaie la foc mai mare, apoi prăjește rulourile de bacon pe toate părțile.
  5. Adaugă oțetul balsamic și mierea într-o oală la foc mic. Gătește 4 minute amestecând încontinuu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *