Pui cu cartofi in pungă de copt

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră
  • 4 porții

Un motiv de sărbătoare? N-ai nevoie de unul pentru a-ți chema prietenii în vizită. Gătește-le acest preparat și sigur vor inventa ei unul! Folosește pungă de copt pentru ca puiul să iasă fraged și rumenit. Aceasta va reuși de asemenea să strângă laolaltă toate aromele delicioase pe care acest preparat le oferă.

Ingrediente necesare pentru pui cu cartofi in pungă de copt

1 pui întreg

2 linguri condiment de pui

1 lingură ulei de măsline

8 cartofi mici, tăiați în sferturi

Cum să prepari pui cu cartofi in pungă de copt

  1. Adăugați puiul într-un vas de dimeniune mai mare. Turnați uleiul de măsline și condimentele peste pui și masați-l ușor, acoperind puiul cu condimente.
  2. Mutați puiul într-o tavă de cuptor. Adăugați-l în pungă împreună cu cartofii și legați punga.
  3. Dați puiul la cuptor pentru 50 de minute la 190 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *