Ingrediente necesare pentru pui la pungă cu cartofi noi
2 pulpe de pui
1 lămâie, tăiată în felii
2 căței de usturoi
400 grame cartofi noi
2 cepe roșii mici, tăiate în sferturi
1 linguriță ierburi aromatice
sare
piper
1 lingură ulei de măsline
150 grame iaurt
1 linguriță amestec 7 condimente
1 lingură suc de lămâie
Cum să gătești pui la pungă cu cartofi noi
- Adaugă pulpele de pui într-un bol de dimensiune mare împreună cu feliile de lămâie, usturoiul, cartofii și ceapa.
- Asezonează cu ierburi aromatice, sare, piper și toarnă puțin ulei de măsline. Amestecă bine totul.
- Varsă conținutul bolului într-o pungă de plastic și sigilează-o la capăt.
- Dă puiul la cuptor pentru 45 de minute, la 200 de grade Celsius.
- Între timp, pregătește sosul de iaurt. Amestecă într-un bol iaurtul împreună cu amestecul 7 condimente, sare și suc de lămâie.
- Scoate puiul și cartofii din pungă și servește cu sosul de iaurt.