Ingrediente necesare pentru pulled pork la slow-cooker
1 linguriță amestec de condimente
1 linguriță zahăr brun
300 ml bulion
250 ml apă
1 lingură oțet de mere
1,2 kg ceafă de porc
1 ceapă, tăiată julienne
2 frunze de dafin
1 lingură amidon
Cum să gătești pulled pork la slow-cooker
- Adaugă într-un bol mixul de condimente, zahărul brun, bulionul, apa și oțetul, apoi amestecă bine.
- Așază carnea în slow-cooker și adaugă ceapa și frunzele de dafin. Toarnă sosul și acoperă cu un capac.
- Gătește carnea de porc timp de 5 ore la temperatură mică.
- Ia din slow-cooker 2-3 polonice din sosul de la carne și pune-l într-o cratiță la foc mediu.
- Încălzește sosul, iar separat amestecă amidonul cu 2 linguri de apă.
- Toarnă amestecul de amidon peste sos și ține-l la foc mic până când se îngroașă și se omogenizează.
- Rupe porcul în fâșii folosind două furculițe și servește-l cu sosul făcut la pasul 6.