Pulled pork la slow-cooker

  • Dificultate: Medie
  • 5 ore
  • 6 porții

Care este cea mai ușoară rețetă de pulled pork? Noi spunem că aceasta, în care cam toată treaba este făcută de aparatul-minune care este slow-cookerul. Mai ai nevoie de câteva ingrediente pentru a face un pulled pork ca la carte, însă acestea probabil se găsesc deja în bucătăria ta. Înarmează-te cu puțină răbdare și spor la treabă!

Ingrediente necesare pentru pulled pork la slow-cooker

1 linguriță amestec de condimente

1 linguriță zahăr brun

300 ml bulion

250 ml apă

1 lingură oțet de mere

1,2 kg ceafă de porc

1 ceapă, tăiată julienne

2 frunze de dafin

1 lingură amidon

 

 

Cum să prepari pulled pork la slow-cooker

  1. Adaugă într-un bol mixul de condimente, zahărul brun, bulionul, apa și oțetul, apoi amestecă bine.
  2. Așază carnea în slow-cooker și adaugă ceapa și frunzele de dafin. Toarnă sosul și acoperă cu un capac.
  3. Gătește carnea de porc timp de 5 ore la temperatură mică.
  4. Ia din slow-cooker 2-3 polonice din sosul de la carne și pune-l într-o cratiță la foc mediu.
  5. Încălzește sosul, iar separat amestecă amidonul cu 2 linguri de apă.
  6. Toarnă amestecul de amidon peste sos și ține-l la foc mic până când se îngroașă și se omogenizează.
  7. Rupe porcul în fâșii folosind două furculițe și servește-l cu sosul făcut la pasul 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *