Pulpă de miel cu salată de cartofi noi

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 2 porții

Hai la o pulpă fragedă de miel. O gătim la cuptor cu roșii și o servim pe un pat de salată de cartofi noi cu spanac. Îți propunem să ne jucăm un pic cu aromele și să introducem în ecuație coaja rasă de lămâie, cu care vom unge carnea înainte de a o găti.

Ingrediente necesare pentru pulpă de miel cu salată de cartofi noi

sare de mare
1 kg cartofi noi
300 grame pulpă de miel
1 linguriță coajă rasă de lămâie
sare
150-200 grame roșii cherry
3-4 lingurițe ulei de măsline
sare de mare
piper
1 cană spanac baby
sare

Cum să gătești pulpă de miel cu salată de cartofi noi

  1. Încălzește o cratiță cu apă, adaugă sare de mare, apoi fierbe cartofii 15-20 minute sau până sunt făcuți.
  2. Asezonează și unge carnea cu coajă de lămâie rasă și cu sare pe ambele părți.
  3. Pune-o într-un vas de copt, adaugă roșiile, stropește cu 1-2 lingurițe de ulei de măsline și asezonează cu sare de mare și piper.
  4. Bagă la cuptor 15 minute la 200⁰C.
  5. Pune spanacul într-un bol, sfărâmă ușor cartofii și adaugă-i. Stropește cu uleiul de măsline rămas și asezonează cu sare, apoi amestecă.
  6. Servește carnea cu legume coapte pe un pat de salată de cartofi cu spanac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *