Ingrediente necesare pentru pulpă de miel cu salată de cartofi noi
sare de mare
1 kg cartofi noi
300 grame pulpă de miel
1 linguriță coajă rasă de lămâie
sare
150-200 grame roșii cherry
3-4 lingurițe ulei de măsline
sare de mare
piper
1 cană spanac baby
sare
Cum să gătești pulpă de miel cu salată de cartofi noi
- Încălzește o cratiță cu apă, adaugă sare de mare, apoi fierbe cartofii 15-20 minute sau până sunt făcuți.
- Asezonează și unge carnea cu coajă de lămâie rasă și cu sare pe ambele părți.
- Pune-o într-un vas de copt, adaugă roșiile, stropește cu 1-2 lingurițe de ulei de măsline și asezonează cu sare de mare și piper.
- Bagă la cuptor 15 minute la 200⁰C.
- Pune spanacul într-un bol, sfărâmă ușor cartofii și adaugă-i. Stropește cu uleiul de măsline rămas și asezonează cu sare, apoi amestecă.
- Servește carnea cu legume coapte pe un pat de salată de cartofi cu spanac.