Ingrediente necesare pentru pulpă de miel cu sos pesto
1 legătură busuioc
1 legătură mentă
2 căței de usturoi
¼ cană muguri de pin
¼ cană parmezan, ras
¼ cană ulei de măsline
1 lingură suc de lămâie
sare
1.5 kg pulpă de miel
piper
½ lămâie, tăiată felii
rozmarin
Cum să gătești pulpă de miel cu sos pesto
- Adaugă busuiocul, menta, usturoiul, mugurii de pin, parmezanul, uleiul de măsline și sucul de lămâie în blender.
- Asezonează cu sare și pasează.
- Pune pulpa de miel într-o tavă de copt și freac-o bine cu sare și piper.
- Așază deasupra feliile de lămâie și câteva rămurele de rozmarin.
- Lasă la cuptor 1 oră și 45 de minute la 180ºC.
- Servește carnea tăiată în felii alături de sosul pesto cu mentă.