Ingrediente necesare pentru pulpă de vită marinată, la cuptor
200 grame pulpă de vită
½ ceapă, tocată
1 linguriță piper
2 căței usturoi, zdrobiți
1 linguriță boia
3 lingurițe sos de soia
cimbru proaspăt
2 linguri miere
Cum să gătești pulpă de vită marinată, la cuptor
- Taie pulpa de vită în fâșii lungi și subțiri, cu o grosime cam de 1 cm. Așază-le apoi într-un vas de cuptor.
- Adaugă ceapa, piperul, usturoiul, boiaua, fulgii de ardei și sosul de soia.
- Asezonează cu cimbru proaspăt și toarnă mierea. Lasă carnea la marinat timp de o oră.
- Așază fâșiile de carne pe grilajul de la cuptor, deasupra unei tăvi.
- Dă la cuptor pentru 3 ore, la 120 de grade Celsius.
- Poți servi carnea asezonată cu puțină sare și curry.