Pulpe de curcan cu sos de miere și ierburi aromatice

O porție generoasă de pulpe de curcan sunt numai bune pentru o masă copioasă, fie într-un grup restrâns sau unul mai mare. Efortul este aproximativ același. Sunt aromate cu tot felul de condimente, și se vor topi în gură. Diferența este făcută de mierea, untul topit și sosul de soia cu care le vom glazura.
Ingrediente necesare pentru pulpe de curcan cu sos de miere și ierburi aromatice
4 copane de curcan
2 linguri ulei de măsline
sare
piper
2 linguri cimbru
2 linguri sos de soia
2 linguri miere
3 linguri unt topit
1 lingură salvie, tocată
1 lingură rozmarin, tocat
2 lingurițe busuioc
Cum să prepari pulpe de curcan cu sos de miere și ierburi aromatice
- Așază copanele pe suprafața de lucru. Unge-le cu ulei de măsline și asezonează-le cu sare, piper și cimbru.
- Mută-le într-un vas de cuptor și toarnă pe deasupra uleiul de măsline rămas.
- Dă-le la cuptor pentru următoarele două ore, la 180 de grade Celsius.
- Adaugă sosul de soia, mierea, untul topit, salvia, rozmarinul și busuiocul într-un bol mic. Amestecă.
- Unge copanele cu amestecul de ierburi. Acoperă cratița cu folie de aluminiu și dă la cuptor pentru 15 minute, la 180 de grade Celsius.