Pulpe de curcan la grătar

  • Dificultate: Mică
  • 20 de minute
  • 4 porții

Sănătoasa carne de curcan poate fi mâncată cu și mai mare plăcere atunci când, înainte de a o pune pe grătar, o ungem bine cu un sos pe bază de ulei de măsline, condimentat cu cimbru, boia și usturoi. Noi am optat de data asta pentru usturoiul pudră, dar poți folosi usturoi zdrobit pentru o „iuțeală” mai mare și o textură diferită. Ia încearcă.

Ingrediente necesare pentru pulpe de curcan la grătar

1 lingură ulei de măsline extra virgin
1 linguriță piper
1 linguriță sare
1 linguriță cimbru, tocat
1 linguriță boia
1 linguriță usturoi pudră
700-800 grame pulpă dezosată de curcan (4 bucăți)

Cum să prepari pulpe de curcan la grătar

  1. Într-un castron mic, amestecă uleiul de măsline cu piperul, sarea, cimbrul, boiaua și praful de usturoi.
  2. Unge carnea cu acest sos.
  3. Las-o pe grătar 8 minute pe ambele părți.
  4. Servește-o feliată, cu lămâie alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *