Pulpe de pui cu fasole verde și porumb, la cuptor

  • Difficulty: Medie
  • one hour and 5 minutes
  • 3 servings

Dacă preparatul de mai jos v-a făcut cu ochiul, să știți că aveți gusturi bune. Pulpele de pui sunt mai întâi rumenite în tigaie, iar apoi date la cuptor pentru a ne asigura că vor avea o crustă crocantă și un interior suculent, dar gătit corect. Am adăugat pe lângă o garnitură ușoară de fasole verde și porumb, lângă care am așezat și un pe bază de cremă de brânză.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu fasole verde și porumb, la cuptor

450 g pulpe de pui

1 lingură curry

350 g fasole verde

200 g porumb dulce

½ lămâie, feliată

50 g bacon, cubulețe

1 lingură pesmet

1 lingură ulei

200 g cremă de brânză

1 ceapă verde, tocată

30 g parmezan, ras

1 lingură suc de lămâie

1 lingură suc de sfeclă roșie

1 linguriță oregano

sare

piper

Cum să prepari pulpe de pui cu fasole verde și porumb, la cuptor

  1. Crestează pielea pulpelor de pui și asezonează-le cu curry.
  2. Încinge o tigaie pe foc mediu și adaugă puțin ulei. Rumenește pulpele în tigaie timp de 5 minute pe parte.
  3. Așază fasolea verde într-un vas termorezistent. Adaugă pulpele de pui, porumbul dulce, feliile de lămâie, baconul și pesmetul.
  4. Adaugă puțin ulei de măsline și dă la cuptor pentru 45 de minute, la 190 de grade Celsius.
  5. Într-un bol mic, amestecă crema de brânză, ceapa verde, parmezanul, sucul de lămâie și de sfeclă, apoi asezonează cu oregano, sare și piper.
  6. Folosește sosul pentru a da puiului un plus de gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *