Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu vinete la cuptor
3-4 pulpe de pui
sare
piper
2 vinete
1-2 ardei kapia
15-20 roșii cherry
cimbru proaspăt
100 g spanac baby
sare
piper
2-3 căței de usturoi, felii subțiri
Cum să prepari pulpe de pui cu vinete la cuptor
- Prăjește pulpele într-o tigaie cu ulei încins, asezonând cu sare și piper.
- Feliază vinetele pe lungime fără a le detașa complet, apoi așază-le în tava de copt tapetată cu hârtie pergament.
- Feliază ardeii kapia și potrivește feliile între feliile de vinete, adaugă și pulpele prăjite, roșiile cherry, cimbrul și spanacul baby.
- Asezonează cu sare și piper, stropește totul cu un pic din uleiul în care ai prăjit pulpele și adaugă usturoiul.
- Dă la cuptor 45 minute la 200⁰C.