Pulpe de pui cu vinete la cuptor

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 15 minute
  • 4 porții

Vinetele, aceste legume cu gust cu totul și cu totul special! Astăzi le vom pregăti un pic mai altfel. Le vom felia, dar nu oricum, ci în evantai. Apoi la cuptor cu ele și servim totul lângă pulpe de pui. Deja se simt aromele!

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu vinete la cuptor

3-4 pulpe de pui
sare
piper
2 vinete
1-2 ardei kapia
15-20 roșii cherry
cimbru proaspăt
100 g spanac baby
sare
piper
2-3 căței de usturoi, felii subțiri

Cum să prepari pulpe de pui cu vinete la cuptor

  1. Prăjește pulpele într-o tigaie cu ulei încins, asezonând cu sare și piper.
  2. Feliază vinetele pe lungime fără a le detașa complet, apoi așază-le în tava de copt tapetată cu hârtie pergament.
  3. Feliază ardeii kapia și potrivește feliile între feliile de vinete, adaugă și pulpele prăjite, roșiile cherry, cimbrul și spanacul baby.
  4. Asezonează cu sare și piper, stropește totul cu un pic din uleiul în care ai prăjit pulpele și adaugă usturoiul.
  5. Dă la cuptor 45 minute la 200⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *