Pulpe de pui la grătar

  • Dificultate: Mică
  • 3 ore și 15 minute
  • 2 porții

Ce poate fi mai ușor decât să faci niște pulpe de pui la grătar? Totuși, pentru un rezultat gustos, trebuie abordată cu maximă seriozitate aromatizarea și condimentarea lor. Aici spre exemplu, le-am lăsat la marinat 3 ore într-un amestec iute și acrișor totodată, în care am aruncat și niște pătrunjel. A, dacă-ți plac mai făcute, lasă-le un pic mai mult.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la grătar

1 lingură suc de lămâie
2 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță muștar Dijon
1 linguriță sos Worcester
2 lingurițe ulei de măsline
1 lingură pătrunjel
sare de mare
piper
4 pulpe de pui, fără piele

Cum să gătești pulpe de pui la grătar

  1. Într-un castron mare, amestecă sucul de lămâie cu usturoiul, muștarul, sosul Worcester, uleiul și pătrunjelul, asezonând cu sare de mare și piper.
  2. Adaugă și pulpele de pui, amestecă, acoperă cu folie de plastic și lasă la marinat 3 ore.
  3. Lasă-le pe grill 10-12 minute pe ambele părți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *