Pulpe de pui la tigaie în sos de vin alb

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Carnea de pui se poate servi alături de un vin alb, știm. Dar acum vrem să integrăm acest vin în mâncarea propriu-zisă. Facem asta gătind pulpele la tigaie ÎN vin alb cu câțiva căței de usturoi, totul aromatizat cu rozmarin. Când iei de pe foc poți să presari și un pic de chives, arpagic adică.

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui la tigaie în sos de vin alb

2-3 lingurițe ulei de măsline extra virgin
4 pulpe de pui
sare
piper
8-10 căței de usturoi
1 cană vin alb
4 rămurele rozmarin proaspăt
chives, tocat

Cum să prepari pulpe de pui la tigaie în sos de vin alb

  1. Prăjește pulpele în uleiul de măsline 2 minute pe ambele părți, asezonând cu sare și piper.
  2. Adaugă cățeii de usturoi și agită tigaia.
  3. Toarnă vinul, pune și rozmarinul, acoperă și gătește 30 minute la foc mic.
  4. Înainte de a lua de pe foc, presară cu chives.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *