Punch cu cidru și prosecco

  • Dificultate: Mică
  • 10 minute
  • 4 porții

Dacă cidrul de mere este bun și dacă vinul spumant prosecco este și el foarte bun, atunci, după logica punch-ului, împreună sunt și mai bune! Poți face punch-ul chiar mai obraznic cu un pic de vodcă. Cât despre aromatizare, scorțișoara, lămâia și fructele ne stau mereu la dispoziție. Hai să începem.

Ingrediente necesare pentru punch cu cidru și prosecco

gheață
100-150 grame vodcă
1 cană cidru de mere
1 bere de ghimbir
1 – 1 ½ cană prosecco
1 măr, feliat
1 portocală, feliată
2 batoane de scorțișoară
1 felie de lămâie
scorțișoară

Cum să prepari punch cu cidru și prosecco

  1. Amestecă într-un castron mare gheața cu vodca, cidrul de mere, berea de ghimbir, prosecco, mărul și portocala. Pune și batoanele de scorțișoară.
  2. Lasă la frigider 2 ore.
  3. Unge cu felia de lămâie buza paharelor sau a borcanelor în care vei servi punch-ul, apoi ornează cu scorțișoară.
  4. Toarnă băutura cu atenție. Adaugă și felii de măr sau/și portocală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *