Quiche cu spanac și conopidă

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 2 porții

Salut, vegetarieni! Facem și noi un quiche? Unul mai special ce-i drept, fiindcă nu va avea parte de baza din crustă, în schimb vom pune legumele călite direct în vasul în care vom turna și amestecul de ouă bătute. Iar apoi, direct în cuptor!

Ingrediente necesare pentru quiche cu spanac și conopidă

1 linguriță ulei de măsline
1 ceapă, cubulețe
1 ardei gras roșu, cubulețe
200 grame conopidă
1 cană spanac
3 ouă
2 albușuri
½ cană lapte degresat
sare de mare

Cum să prepari quiche cu spanac și conopidă

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa cu ardeiul gras.
  2. Adaugă conopida și amestecă, asezonând cu sare de mare și piper.
  3. Pune spanacul și gătește acoperit 6-8 minute. Amestecă și ia de pe foc.
  4. Pune ouăle, albușurile și laptele degresat într-un castron, asezonează cu sare de mare și bate-le.
  5. Transferă legumele gătite într-un vas termorezistent, toarnă peste ele compoziția de ouă bătute, apoi bagă la cuptor 20 minute la 180⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *