Quiche Lorraine

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 6 porții

Facem și noi un quiche Lorraine? Se prepară foarte ușor și rapid, din ouă, bacon și brânză (am ales Gruyere, dacă tot ne inspirăm din bucătăria franceză). Am prăjit bacon-ul într-o tigaie cu mâner termorezistent pentru ca apoi să ne vină mai ușor să băgăm totul la cuptor.

Ingrediente necesare pentru quiche Lorraine

8 ouă
sare
piper
2-3 linguri apă
100-150 grame bacon, tocată
1 ceapă, cubulețe
100-150 grame brânză Gruyere, rasă

Cum să prepari quiche Lorraine

  1. Bate ouăle cu un pic de sare, piper și apă.
  2. Prăjește bacon-ul într-o tigaie cu mâner termorezistent, apoi dă focul mai mic, adaugă ceapa și mai gătește până la 1 minut.
  3. Adaugă o parte din brânza rasă, toarnă ouăle bătute și completează cu brânza rămasă.
  4. Bagă la cuptor 25 minute la 180ºC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *