Rață în stil asiatic, la cuptor
Căutați o rețetă pentru o masă mare specială? Această rață în stil asiatic sigur va satisface majoritatea musafirilor. Se gătește în cuptor timp de două ore, ceea ce înseamnă că pielea va fi crocantă, iar carnea bine pătrunsă, cu ușoare arome de citrice. Pentru a obține cele mai bune rezultate, condimentați rața din belșug!
Ingrediente necesare pentru rață în stil asiatic, la cuptor
1 rață întreagă
2 linguri amestec chinezesc 5 condimente
3 clementine
5 foi de dafin
2 linguri ulei
Cum să prepari rață în stil asiatic, la cuptor
- Așază rața pe suprafața de lucru și pregătește condimentele.
- Crestează ușor pielea și unge rața cu amestecul de condimente.
- Taie clementinele în felii subțiri și folosește-le pentru a umple rața. Adaugă și câteva frunze de dafin.
- Unge rața cu puțin ulei și încălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.
- Dă rața la cuptor pentru următoarele două ore!