Tiramisu cu mango

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 20 de minute
  • 6 porții

Știm că sunteți mulți fani tiramisu, dar astăzi putem încerca și ceva nou. Este un desert reinterpretat, cu mango aflat în centrul atenției. Ne-am îndepărtat puțin de rețeta de bază și i-am oferit un plus de prospețime. Cafeaua și pudra de cacao nu și-au găsit locul aici, în schimb am înmuiat pișcoturile în suc de portocale aromat cu puțin coniac.

Ingrediente

400 ml frișcă lichidă

300 grame cremă de brânză

1 linguriță esență de vanilie

70 grame zahăr pudră

2 gălbenușuri

250 ml suc de portocale

30 ml coniac

400 grame pișcoturi

350 grame mango din conservă

1 mango, tăiat cubulețe

 

Etape

  1. Adaugă frișca lichidă, crema de brânză, esența de vanilie, zahărul pudră și gălbenușurile într-un bol mare.
  2. Mixează până când obții o compoziție omogenă.
  3. Amestecă într-un bol sucul de portocale și coniacul.
  4. Înmoaie pișcoturile în sucul de portocale și așază jumătate din ele într-o tavă. Întinde peste ele 1/3 din compoziția de cremă de brânză.
  5. Adaugă mango din conservă și jumătate din compoziția de brânză rămasă.
  6. La final, adaugă un nou strat de pișcoturi, cremă de brânză și mango cubulețe.
  7. Dă acest tiramisu timp de 60 de minute la frigider, înainte de a-l servi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *