Tiramisu cu mango

Știm că sunteți mulți fani tiramisu, dar astăzi putem încerca și ceva nou. Este un desert reinterpretat, cu mango aflat în centrul atenției. Ne-am îndepărtat puțin de rețeta de bază și i-am oferit un plus de prospețime. Cafeaua și pudra de cacao nu și-au găsit locul aici, în schimb am înmuiat pișcoturile în suc de portocale aromat cu puțin coniac.
Ingrediente necesare pentru tiramisu cu mango
400 ml frișcă lichidă
300 grame cremă de brânză
1 linguriță esență de vanilie
70 grame zahăr pudră
2 gălbenușuri
250 ml suc de portocale
30 ml coniac
400 grame pișcoturi
350 grame mango din conservă
1 mango, tăiat cubulețe
Cum să prepari tiramisu cu mango
- Adaugă frișca lichidă, crema de brânză, esența de vanilie, zahărul pudră și gălbenușurile într-un bol mare.
- Mixează până când obții o compoziție omogenă.
- Amestecă într-un bol sucul de portocale și coniacul.
- Înmoaie pișcoturile în sucul de portocale și așază jumătate din ele într-o tavă. Întinde peste ele 1/3 din compoziția de cremă de brânză.
- Adaugă mango din conservă și jumătate din compoziția de brânză rămasă.
- La final, adaugă un nou strat de pișcoturi, cremă de brânză și mango cubulețe.
- Dă acest tiramisu timp de 60 de minute la frigider, înainte de a-l servi!