Ingrediente necesare pentru tiramisu cu mango
400 ml frișcă lichidă
300 grame cremă de brânză
1 linguriță esență de vanilie
70 grame zahăr pudră
2 gălbenușuri
250 ml suc de portocale
30 ml coniac
400 grame pișcoturi
350 grame mango din conservă
1 mango, tăiat cubulețe
Cum să prepari tiramisu cu mango
- Adaugă frișca lichidă, crema de brânză, esența de vanilie, zahărul pudră și gălbenușurile într-un bol mare.
- Mixează până când obții o compoziție omogenă.
- Amestecă într-un bol sucul de portocale și coniacul.
- Înmoaie pișcoturile în sucul de portocale și așază jumătate din ele într-o tavă. Întinde peste ele 1/3 din compoziția de cremă de brânză.
- Adaugă mango din conservă și jumătate din compoziția de brânză rămasă.
- La final, adaugă un nou strat de pișcoturi, cremă de brânză și mango cubulețe.
- Dă acest tiramisu timp de 60 de minute la frigider, înainte de a-l servi!