Ricotta cu pepene galben și fistic

  • Dificultate: Foarte mică
  • 10 minute
  • 4 porții

Iată un desert mai special. Nu doar combinația de pepene galben și brânză ricotta îl face așa. Fisticul presărat deasupra, siropul numai bun pentru diverse diete și servirea în pahare fac din acest desert o experiență unică. Și totul e atât de simplu.

Ingrediente necesare pentru ricotta cu pepene galben și fistic

1 pepene galben
4-500 grame ricotta
½ cană fistic, zdrobit
sirop fără zahăr

Cum să gătești ricotta cu pepene galben și fistic

  1. Taie pepenele pe din două, curăță-l de semințe și scobește-l cu o lingură pentru înghețată, punând bilele astfel formate într-un castron.
  2. Servește ricotta cu pepene galben, presărate cu fistic și stropite cu sirop fără zahăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *