Rondele de zucchini prăjite
Snack-uri mai sănătoase decât cele preparate în casă nu găsiți din comerț, fiți siguri. Cele de față pot fi considerate vegetariene numai dacă folosiți un parmezan vegetarian, fiind cunoscut faptul că la fabricarea parmezanului tradițional se folosesc enzime extrase din stomacul rumegătoarelor. Serviți cu puțină lămâie și/sau cu sosul pentru înmuiat preferat.
Ingrediente necesare pentru rondele de zucchini prăjite
1 zucchini, feliat
⅓ cană parmezan, ras
2 linguri pesmet
1 linguriță coajă de lămâie, rasă
¼ cană făină
1 ou bătut
Cum să prepari rondele de zucchini prăjite
- Amestecă împreună parmezanul, pesmetul și coaja de lămâie rasă într-un castron mic.
- Tăvălește feliile de zucchini prin făină, ou și prin amestecul de parmezan cu pesmet.
- Prăjește-le în ulei încins 4 minute sau până se rumenesc.