Roșii coapte umplute cu ou și salată

  • Dificultate: Medie
  • 45 de minute
  • 4 porții

Cum ți se pare un mic dejun cu roșii umplute cu salată pasată și ouă, date la cuptor vreo 25 minute? Este un mic dejun Paleo îndrăzneț, un fel de mâncare vegetarian sau o garnitură pentru carnivori? Te lăsăm să decizi.

Ingrediente necesare pentru roșii coapte umplute cu ou și salată

100 grame salată
sare de mare
piper
2 căței de usturoi, zdrobiți
2 linguri ulei de măsline
4 roșii
4 ouă
sare
piper
pătrunjel, tocat

Cum să prepari roșii coapte umplute cu ou și salată

  1. Pasează salata în blender împreună cu usturoiul și uleiul de măsline și asezonată cu sare de mare și piper.
  2. Taie partea superioară a roșiilor și scobește-le de pulpă.
  3. Umple-le cu salata pasată și sparge deasupra câte un ou.
  4. Bagă-le la cuptor 25 minute la 175˚C.
  5. Presară-le cu pătrunjel tocat și servește-le calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *