Roșii umplute cu ciuperci

  • Dificultate: Medie
  • 35 de minute
  • 3 porții

Roșiile umplute sunt bine cunoscute și ca garnitură și ca aperitiv, dar și ca fel principal vegetarian. În ultimul caz, aportul de proteine vine din umplutura de ciuperci, umplutură în care am adăugat și brânză feta și spanac.

Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu ciuperci

1 linguriță ulei de măsline
350-400 grame ciuperci, mărunțite
1 ceapă, mărunțită
2 căței de usturoi, zdrobiți
sare de mare
piper
spanac baby
300 grame baby spanac
½ cană feta degresată
6 roșii

Cum să prepari roșii umplute cu ciuperci

  1. Încinge uleiul de măsline într-o cratiță și sotează ciupercile până încep să-și schimbe culoarea.
  2. Adaugă ceapa și usturoiul și amestecă, asezonând cu sare de mare și usturoi.
  3. Adaugă și spanacul și călește-l, apoi completează cu brânza feta, amestecă și ia de pe foc.
  4. Taie partea superioară a roșiilor și scobește pulpa, apoi umple-le cu compoziția.
  5. Acoperă fiecare roșie cu “capacul” ei, pune-le într-un vas de copt și bagă-le la cuptor 15 minute la 200⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *