Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu ciuperci
1 linguriță ulei de măsline
350-400 grame ciuperci, mărunțite
1 ceapă, mărunțită
2 căței de usturoi, zdrobiți
sare de mare
piper
spanac baby
300 grame baby spanac
½ cană feta degresată
6 roșii
Cum să gătești roșii umplute cu ciuperci
- Încinge uleiul de măsline într-o cratiță și sotează ciupercile până încep să-și schimbe culoarea.
- Adaugă ceapa și usturoiul și amestecă, asezonând cu sare de mare și usturoi.
- Adaugă și spanacul și călește-l, apoi completează cu brânza feta, amestecă și ia de pe foc.
- Taie partea superioară a roșiilor și scobește pulpa, apoi umple-le cu compoziția.
- Acoperă fiecare roșie cu “capacul” ei, pune-le într-un vas de copt și bagă-le la cuptor 15 minute la 200⁰C.