Roșii umplute cu spanac și brânză feta

  • Dificultate: Foarte mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Aceste gustări sau aperitive pot fi considerate și o salată servită mai cu ștaif. Unde mai pui că-i și deja porționată. Ceva mai simplu nu există, iar în 15 minute roșiile ar trebui să aștepte pe o farfurie întinsă, gata umplute cu amestecul de spanac baby, usturoi și brânză feta.

Ingrediente necesare pentru roșii umplute cu spanac și brânză feta

100-150 grame spanac baby, tocat
1 lingură ulei de măsline extra virgin
2-3 căței de usturoi, mărunțiți
piper
60-70 grame brânză feta
4 roșii

Cum să gătești roșii umplute cu spanac și brânză feta

  1. Amestecă spanacul cu uleiul de măsline, usturoiul, brânza feta și cu un pic de piper.
  2. Retează partea superioară al roșiilor, scobește pulpa, apoi umple-le cu salata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *