Ruladă cu zucchini, ou și șuncă

  • Dificultate: Medie
  • 1 oră și 30 de minute
  • 4 porții

Această ruladă cu zucchini, ou și șuncă este ideală pentru a fi servită la micul dejun. Este plină de savoare, și este potrivită chiar și pentru o dietă, având un conținut nu foarte ridicat de grăsimi și carbohidrați. Iar dacă dimineața nu aveți timp să mâncați, o puteți lua cu voi la birou. Colegii de birou sigur vor fi încântați!

Ingrediente necesare pentru ruladă cu zucchini, ou și șuncă

2 zucchini

4 ouă, bătute

100 grame parmezan ras

sare

piper

200 grame cremă de brânză

150 grame șuncă, felii subțiri

 

Cum să prepari ruladă cu zucchini, ou și șuncă

  1. Dă cei doi zucchini pe răzătoare și adaugă-i într-un bol mare.
  2. Amestecă cu ouă bătute, parmezan, sare și piper folosind o spatulă.
  3. Toarnă compoziția într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  4. Dă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.
  5. Scoate tava din cuptor și înlătură hârtia de copt. Așază frittata de dovlecei pe o altă hârtie de copt, unge-o cu cremă de brânză și așază feliile de șuncă presată.
  6. Rulează frittata dintr-un capăt înspre celălalt.
  7. Dă-o la frigider pentru 60 de minute înainte de a o servi. Înfășoară-o bine pentru a îi menține forma rotundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *