Ruladă cu zucchini, ou și șuncă
Această ruladă cu zucchini, ou și șuncă este ideală pentru a fi servită la micul dejun. Este plină de savoare, și este potrivită chiar și pentru o dietă, având un conținut nu foarte ridicat de grăsimi și carbohidrați. Iar dacă dimineața nu aveți timp să mâncați, o puteți lua cu voi la birou. Colegii de birou sigur vor fi încântați!
Ingrediente necesare pentru ruladă cu zucchini, ou și șuncă
2 zucchini
4 ouă, bătute
100 grame parmezan ras
sare
piper
200 grame cremă de brânză
150 grame șuncă, felii subțiri
Cum să prepari ruladă cu zucchini, ou și șuncă
- Dă cei doi zucchini pe răzătoare și adaugă-i într-un bol mare.
- Amestecă cu ouă bătute, parmezan, sare și piper folosind o spatulă.
- Toarnă compoziția într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
- Dă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.
- Scoate tava din cuptor și înlătură hârtia de copt. Așază frittata de dovlecei pe o altă hârtie de copt, unge-o cu cremă de brânză și așază feliile de șuncă presată.
- Rulează frittata dintr-un capăt înspre celălalt.
- Dă-o la frigider pentru 60 de minute înainte de a o servi. Înfășoară-o bine pentru a îi menține forma rotundă.