Ingrediente necesare pentru ruladă de pâine cu piept de pui și brânzeturi
300 grame cremă de brânză
2 lingurițe oregano
150 grame parmezan ras
250 grame piept de pui, fiert
100 ml smântână pentru gătit
sare
piper
500 grame pâine toast
30 grame unt topit
2 căței de usturoi, zdrobiți
5 felii de brânză Cheddar
5 felii de brânză topită
Cum să gătești ruladă de pâine cu piept de pui și brânzeturi
- Adaugă crema de brânză într-un bol mare și amestec-o cu 1 linguriță de oregano, parmezan, piept de pui, smântână pentru gătit și asezonează cu sare și piper după gust. Amestecă până obții o compoziție omogenă.
- Așază feliile de pâine pe o hârtie de copt pe 3 linii a câte 4 felii, așezându-le ușor una peste cealaltă.
- Întinde-le cu un sucitor, iar apoi întinde amestecul de cremă de brânză peste felii.
- Începe să rulezi dinspre tine înspre capătul opus.
- Strânge bine rulada în hârtie de copt, sigilând-o la capete. Dă-o la frigider pentru 30 de minute.
- Tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt. Desfă rulada și așaz-o în tavă.
- Unge-o pe deasupra cu un amestec de unt topit, oregano și usturoi. Așază feliile de brânză topită și Cheddar.
- Dă rulada la cuptor pentru 25 de minute, la 340 de grade Celsius.